Hvad skal man se efter, når man køber diamant øreringe

Har en tæt kvindelig ven, hvis fødselsdag kommer op? Vil du få hende noget specielt, men ved, at en diamantring betyder den forkerte ting?

Hvorfor ikke få hende et smukt par diamantøreringe? Diamanter kan betyde meget mere end romantik! De er april’s birthstone på grund af deres evne til at modstå tid. De er perfekte til daglig brug, mens de stadig er elegante og raffinerede. Når man leder efter en gave, der vil vare for evigt, er diamanter et glimrende valg.

Diamant øreringe
Spørgsmålet, der er tilbage, er, hvad der er diamant smykker at få – halskæde, ring, øreringe? Hvilken skæring af diamant er det bedste at vælge? Når man tænker på diamanter, springer en ring først og fremmest i tankerne. Men hvis du giver gaven til nogen end din forlovede, vil en ring sandsynligvis forvirre en pige. En halskæde kan være et glimrende valg, hvis hun bærer halskæder, men selv så er der en chance for, at en diamant halskæde bliver sat i sikkerheden og kun bæres i meget specielle tilfælde. Det ene smykke, som en pige kan bære til enhver lejlighed og ikke føler sig over eller under klædt, er diamantøreringe. De er også normalt mere overkommelige.

Den hårdeste del af shopping for diamantøreringe, for de fleste mennesker, beslutter at klippe diamanten: dvs. prinsesse, runde, smaragd eller oval? Forudsat at du søger at købe et matchet sæt diamantpinde, er forskellene i snit kun noget for pigen. Hvis du kender hende godt nok, kan du matche formen til hendes personlighed.

Rundskårne diamanter skæres i form af en kegle og er kendt for deres brilliancy. Denne cut er den mest populære cut til en diamant. Hvis du har set en forlovelsesring for nylig, er chancerne for, at hoveddisplayet var en rundskæring.

Prinsesse-skårne diamanter er formet som en inverteret pyramide – en firkantet top med fire skråkantede kanter. Det er den næst mest populære cut til alle diamant smykker.

Emerald-cut diamanter er formet som de fleste smaragder er – en rektangulær inverteret pyramide. Selvom det ikke er en særlig almindelig snit, er formen velkendt og passer bedst til rounder.

Oval-cut diamanter er meget ens i form til runde diamanter, som kun adskiller sig i form af bunden af keglen.

Der findes andre udskæringer, som pæren og hjertet, men det er altid en god ide at holde sig til de klassiske figurer, når man køber smykker uden damen ved din side. Diamantens størrelse målt i karat bør være mindre, da øret kun kan holde så meget vægt. Et sidste stykke råd: Spørg juveleren du køber fra for at anbefale et par diamantøreringe. De ved hvad de gør – stol på deres meninger såvel som din.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *