Hvilken usynlig bh skal du få

Der er flere typer bras, der markedsføres som usynlige. Fælles vilkår er stropløs bh, backless bh, klæbende bh og mange andre. For at forvirre spørgsmål endnu mere, er mange af disse udtryk ofte sande om et produkt – der kunne siges at være både stropløs, rygløs og klæbende!

Men hvorfor ikke starte med en definition af, hvad “usynlig” betyder for dig? Lad os antage, at du vil kunne bære en bh under en tyk sweater – du kunne bære næsten alle typer, ikke? Tykkelsen af trøjen ville skjule noget. Men hvad nu hvis det var en sweater med en dyb og bred nakkeafskæring? Bh-kopperne kan blive synlige, og stropperne også. Nogle kvinder har ikke noget imod at vise stropperne på deres bh’er, men hvis det ser lidt for afslappet for dig, skal du overveje at gå efter noget mindre synligt.

Usynlig bh
Usynlige bh stropper

Nogle gange er den nemmeste ting at gøre, at erstatte stropperne på din bh med stropper af klar plast. Hvis din favoritbh mulighed for at løsne stropperne, så kan dette være en god måde at holde en behagelig og velegnet bh i brug. Hvis din bh ikke har aftagelige stropper, så kan du få bh’er, der er “født” med klare stropper.

Stropløs bh

Hvis usynlige bh stropper ikke er nok, hvorfor ikke slippe af med stropperne helt? Den stroppeløse bh opbevares hovedsageligt af bagremmen, som ofte er bredere end normale for at give den ekstra støtte. Det kan nogle gange være svært at finde en stropløs bh, der passer dig som behageligt som en bh med stropper. Derfor bruger mange kvinder kun disse bh’er til særlige lejligheder eller korte varigheder. Især hvis du har store bryster, kan en stropløs bh blive ubehagelig omkring rygremmen og under brysterne.

Backless bras og klæbende bras

Hvad hvis du vil bære en kjole med en ekstremt dybt skåret ryg? Du har ikke andet valg end at bære en bh uden rygremme. Dette er næsten altid også en klæbende bh – hvilket betyder en bh, der holder en støtte til dine bryster ved hjælp af klæbemidler. Dette dækker alt fra såkaldte silikone bh’er, med kopperne lavet af blød silikone og fastgjort til brystet – til løsninger, der består af ikke meget mere end et klæbemiddel fremstillet til dette formål. Disse er de mest usynlige bh’er, du kan få, fordi de slet ikke har stropper, og fordi de er så tynde, kan du bære dem under alt, hvad der passer til bodypaint! Men fordi de er engangsartikler, engangsartikler, bruges de mest til særlige lejligheder. De er heller ikke særligt lokkende at se på – hvilket gør dem til et dårligt valg til brudeundertøj eller en romantisk lejlighed. Men hvis du går ud at danse, har brug for den ekstra kontrol, og du har til hensigt at gå hjem alene, så vil de lade dig bære noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *